Klikni "LIKE" i saznaj na Facebook-u čim se pojavi nova epizoda!

naTabanu.com pravila korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela naTabanu.com portala, automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem naTabanu.com portala, ili bilo kojeg njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo naTabanu.com portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

naTabanu.com Portal

Posetiocima u dobroj nameri obezbeđujemo korišćenje sadržaja naTabanu.com portala. Svi posetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje naTabanu.com portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja. naTabanu.com portal sastoji se od sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i uglavnom od linkova na spoljne stranice koji vode do velikih web servisa za "share" / razmenu sadržaja. naTabanu.com sadržaje objavljuje u dobroj nameri. Sve sadržaje naTabanu.com portala koristite na vlastitu odgovornost i naTabanu.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem. Pristup naTabanu.com portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Linkovi na spoljne stranice

naTabanu.com sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala koje uglavnom vode do velikih web servisa za "share" / razmenu sadržaja. naTabanu.com linkove objavljuje u dobroj nameri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. naTabanu.com odriče se svih prava na te sadržaje, te ne snosi odgovornost nastalu njihovim korišćenjem.

Spoljni saradnici

naTabanu.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. naTabanu.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika. naTabanu.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke naTabanu.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom. naTabanu.com obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka. naTabanu.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila naTabanu.com portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

YouTube

naTabanu.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima YouTube.com. Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu YouTube softvera na koji naTabanu.com nema niti može imati uticaja. Samim tim naTabanu.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Daylimotion

naTabanu.com objavljuje video fajlove koji su locirani na serverima Daylimotion.com. Video fajlovi koji su označeni kao "Related" postavljeni su po automatizmu Daylimotion softvera na koji naTabanu.com nema niti može imati uticaja. Samim tim naTabanu.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

VK

naTabanu.com objavljuje video fajlove koji su locirani na sajtu vk.com. naTabanu.com nema niti može imati uticaja na ove video fajlove. Samim tim naTabanu.com nije odgovoran za sadržaje ovih video fajlova.

Modifikovanje i promene pravila

naTabanu.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila. O važnim promenama i dopunama naTabanu.com može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu. Korišćenjem bilo kog sadržaja na naTabanu.com portalu smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Nazad | Na vrh

Prati izlazak svake epizode!