Lift - epizoda 6

Serija Lift

liftU centru zbivanja je jedan lift u Istocnoj kapiji grada. U seriji ne kažu gde je, ali se to vidi. Oko tog lifta ima više od dvadeset spratova i stotinak stanova. Svi stanari u zgradi su užasno otudeni. Niko ni sa kim ne razgovara, pa kad treba sazvati kucni savet radi neceg zajednickog, nikoga ne zanima.

U centru zbivanja je jedan lift u Istocnoj kapiji grada. U seriji ne kažu gde je, ali se to vidi. Oko tog lifta ima više od dvadeset spratova i stotinak stanova. Svi stanari u zgradi su užasno otudeni. Niko ni sa kim ne razgovara, pa kad treba sazvati kucni savet radi neceg zajednickog, nikoga ne zanima.
vako svakoga u prolazu pozdravlja sa"komšija", a ustvari nikoga nije briga za ostale. Serija sve vreme ima neko "sivilo" i hladnocu i tacno opisuje odnose ljudi u takvim zajednicama. Povremeno klinci, dva druga, naprave neku foru, malo radi zabave, npr. stave cipele jednog komšije, kome "praziluk iz dupeta viri", u lift i cipele se tako vozaju gore dole, dok ovaj šizi misleci da mu je jedan drugi maznuo, pa njemu mažnjava otirac.

Čitajte i komentarišite sve o seriji LIFT na forumu!

style="margin:10px 0;">
style="margin:10px 0;">


Za gledanje serije preko celog ekrana kliknite na PLAY pa na "kockicu" u donjem desnom uglu !!

Epizoda preuzeta sa Dailymotion kanala Smoki1950 - http://www.dailymotion.com/user/Smoki1950 !